Thursday

5


Закръглихме петилетката с In Brief.  Каква сериозна цифра.
Не че в последната година съм писала много (в сравнение с предишните няколко). Все още имам какво да кажа, има и вдъхновение, но някак се уморявам още преди да съм отворила празната страница. Както съм казвала вече няколко пъти - задушаващо е след всеки пост някой целенасочено да чете и да се  търси в него, да задава въпроси и да иска едва ли не обяснения за всяка дума.  И дори го правят хора, за които не би ми хрумнало да напиша и ред.

Ето защо няколко дни преди петата годинка на блога си направих нов, в друга платформа. Засега ще е само за мен. Недостъпен е за search-ове. И пиша ли по малко. Харесва ми. Казвам всичко, което поискам. Харесва ми тази свобода. Никаква автоцензура. Макар че подозирам, новото място ще бъде нещо като временна забежка. Където написах първата дума за нещо ново и вълнуващо, което ми се случва. Макар че още не мога да го опиша с думи. Ще му се оставя да се случи.

Привързана съм към  тази страница и към всички готини хора, които познавам чрез нея. Но се опасявам, че тук в последно време вижда бял свят само онова, което нямам против всички да знаят. А то не е много, струва ми се. Твърде много ми станаха хората, които изпитват нездраво любопитство към личния ми живот. Не казвам, че са злонамерени.

Просто имам нужда да дишам.

Cheers. Let's drink to my new inspiration.

5 comments:

Ondine said...

ЧБД!:D

أمل said...

хаха, месри :))) добре, че съм настроила поста за тази дата, пак щях да я пропусна! :D

Do said...

ха! същото нещо ми се случи и на мен. всеки отваря публикацията, разчленява я, прави и дисекция и търси себе си, както когато търсиш лицето си на снимка с класа .))) за това и аз имам друг блог. таен. :D добре се отразява, да ти кажа .)))

Nostromo said...

Лелей, откога не съм влизал тука. :P
Наде, честит ти блогоден! Не знам какво да ти пожелая, затова няма да ти пожелавам нищо. Но вярвай ми, така е по-добре, защото напоследък дрънкам само глупости. Да полееш повода!

Detelin Markov said...

Дамите винаги получавате доста инспирейшън след някоя забежка :-) Ще се върнеш пак тук, чрд.