Tuesday

Геометрия на глупостта

 
В повечето случаи всичко, от което имаш нужда е да има за какво да се усмихваш; да знаеш, че някой мисли за теб, макар и от разстояние; да намериш сутрин мелодия за деня си; да я споделиш; да знаеш, че всичко е или ще бъде наред; да знаеш, че някой някъде те харесва такъв, какъвто си.
И когато получаваш критика от онзи, който е хубаво да те приема, както ти него; когато се събуждаш сутрин с тъжното осъзнаване, че снощи сте се скарали за нищо. отново; когато сутрешната мелодия е по-подходяща за рязане на вени, отколкото за събуждане; когато я споделяш с всички, но не и с важния човек; когато важният човек поради някаква странна причина изведнъж вижда само недостатъците ти и забравя, че с нещо си го очаровал. някога.
 
Тогава трябва да си дадеш сметка, че се случва нещо, над което нямаш власт.
И да разбереш, че ако някой се опитва да прави нещо напук на теб, той прави напук единствено на себе си и ако виждаш как е на път да направи стара грешка, може би просто трябва да го оставиш да се опари още веднъж. Нищо, че ще те обвини за това после.
 
Ако някой, когото обичаш, изведнъж охладнее към теб и критиките и недоволствата станат повече от "липсваш ми" и "как си"... ВРЕМЕ Е да излезеш от триъгълника преди да се е заформил.
 

5 comments:

ВeСеЛиНа said...

true

LaMartinia said...

Мда, вярно.

Flower said...

Тъжно

Gery said...

Кой каквото си направи.. :(

The Barber said...

Не съм сигурен дали това че чета и на всичкото отгоре харесвам "дамски" blog, е нормално... :) Искам само да кажа че не харесвам снимките... малко cheesy ми идват. Някак "олеква" написаното... Sorry