Monday

Предизвиквам те


Усещам, че си различна, макар че сме заедно от 3 дни. Усещам, че ще си по-добра от онази преди теб, онази, която ме постави на колене и ме накара да плача над собствените си емоционални останки и безсърдечно си отиде.

По-красива ще си. По-свежа, по-интересна. Носиш в себе си повече вяра и усмивки. И вярвам - най-сетне - любов на мястото на празната черна дупка в гърдите на другите.

Спри дъха ми! Накарай ме да не спя, а когато заспивам, да копнея за новия ден! Изпълни дните ми с емоция и желание  да те вдишвам всеки ден. Накарай ме да повярвам, че ти няма да си поредната кучка, която ще ме стъпче и в накрая ще ми махне за чао с тъповата усмивка.

Направи нощите ми сияни, гръмни фойерверки в душата ми, освети я цялата и й позволи да се разголи на светлото без страх...

Вярвам, че си различна.  Вярвам, че си повече моя. Че ще бъдеш мила към мен. Ще ми  дадеш онова, което всички преди теб ми отнеха...

Предизвиквам те!



8 comments:

Ondine said...

Здраве-то ти е нужно! Усмивки-те те крепят! Любов-тя те кара да се бориш! А всички взети заедно те правят щастлив! Желая ти щастие от все сърце! Честита Нова Година!

أمل said...

Честита и на теб, Онди :)
Благодаря за пожеланията, да ти се върнат поне двойно! :)

yoanamil said...

Щастлива година, Nadinka!

Anonymous said...

ЧНГ Надинке и още повече предизвикателства през новата 2011! Щастие, успехи и здраве

ПС И да изядеш още повече шляпания дано :Р
:D
хихихих

أمل said...

И на теб, Yoana!

Ламоте, лош, лош, лош Ламоте, ти ако знаеш тен какво пляскане те чака през тая година, няма да се хилиш така широко :))

Unknown said...

Честита! Здраве и радост!
dum spiro spero :)

Ирония Идиотова said...

Предизвикателствата са хубаво нещо, стига дупе да има човек, да устиска, а аз не се съмнявам в теб:):))) Бъди щастлива, Наде;)))

أمل said...

Кръстю, Ире, много щастлива и успешна година и на вас :))
Благодаря за хубавите пожелания!