Tuesday

Тренировка

Изкусително закръглените й гърди се поклащат невинно пред погледа ти. Мъгла ли падна или от топлото, замъглиха ти се очилата.
Три, четири. Брои си уж наум, но помръдва с устни. По извивката на горната й устна се разхожда капка спортна пот. Тъкмо преди да свалиш очилата и да изтриеш капките пот от собственото си чело, и тя...Не, не падна. Тя просто притегна върха на езика си и я близна. Като кутре. Кой знае защо мократа ивица на гърба й също те примамва. Да я забършеш? Още ли говорим за потта?
Сигурно затова спортът е полезен и за каляване на духа, а? Ако не си "заякнал", свършено е с теб, приятелю. И с тренировката ти.


Спри да мислиш как би изглеждало, ако светлините...ако...всичките тези огледала, изолираният под...Това си го остави за десерт, когато тя хлопне вратата на съблекалнята пред любопитния ти нос и малко по-късно излезе от там все така безсрамно еротично зачервена, но ухаеща на току-що взет хладен душ.
Накрая си излизаш някак доволно-недоволен. Беше на тренировка. Ама тренира ли?
Не. Поне напълни очите. След малко ще напълниш и шкембето и ще си го донесеш гордо още утре пак в залата. И ще обясниш на жена си, че спортът дава резултат след упорит труд и много пот на челото. А тя ще те потупа насърчително и даже ще ти купи екип и специална кърпа. Да бършеш лигите, които точиш като разгонен пес.
Я пий една бира и си пусни мача. Кой бие? По дяволите!!!

Музикално оформление: Prydz

4 comments:

Beijaflor said...

Някой пак се е забавлявал за чужда сметка май?
"Миг" и на теб...

Н.Никифоров said...

Кой вятър те довя в този странен циничен сарказъм? Хм...Дали всичко, което можеш да предположиш е наистина възможно? Мисленето май е забавно занимание...или просто игра. С какво?

myhappypond said...

Много ми хареса разкачето, направо му се разигра пред очите сцената и си припомних разни типове и тип-ки по фитнес-залита - постановчици и барбита.

أمل said...

Светът не е на страната на романтиците, Ники. Адаптацията изисква да станеш циничен или да умреш. Неразбран.